Autoškola Ivan Đakovo

Autoškola Ivan Đakovo

Kad smo pokrenuli Autoškolu Ivan Đakovo, 1990. godine, bili smo tada druga autoškola u Hrvatskoj koja je dobila rješenje za rad i prva autoškola koja je uistinu i započela s radom. Osnivač je bio Ivan Crnoja koji je postavio snažne temelje poslovanja, ne samo autoškole, već i Pučkog otvorenog učilišta Ivan (2001. godine).

Od 2019. godine ravnatelj PUO Ivan postaje Ivanov sin, Hrvoje Crnoja, svojoj sredini poznat i kao sudski vještak za cestovni promet i motorna vozila te revizor za cestovnu sigurnost. Obiteljska tvrtka tako djeluje i prema svojim kandidatima. Hrvoje rado pomaže svima onima koji ga zatraže pomoć.

Jednom naš polaznik, zauvijek je naš polaznik! Uvijek rado pomažemo oko savjetovanja pri kupnji novog vozila ili procjene štete. Rado ustupamo naš poligon za vježbu. Pokušavamo pomoći i našim kandidatima s preporukama tvrtkama koje zapošljavaju osobe te uz dodatne popuste na cijenu tečaja potičemo ljude baš na upis tih kategorija. Vjerujem da nam je to prednost pred drugima i to ne staje samo na riječima.
Ravnatelj PUO Ivan, Hrvoje Crnoja, mr. sc.

  • jedan od najvećih poligona u Hrvatskoj
  • visoka razina prolaznosti kandidata
  • konstantno ulaganje u učionice, osoblje, vozni park i poligon
  • briga o našim polaznicima nastavlja se i nakon polaganja
  • aktivni smo u našoj u zajednici

Video

Tko je osoba koja je prva vozila automobil?

1990.
POČINJE NAŠA PRIČA
2001.
PUO IVAN
2O
STRUČNIH SURADNIKA
7
STALNIH ZAPOSLENIKA

Zašto nas odabrati?

Najveća želja Autoškole Ivan Đakovo je pomoći našim polaznicima da postanu odgovorni, spretni i samouvjereni sudionici prometa. To se postiže odličnim poznavanjem prometnih pravila kao i vježbom uz stručne i strpljive instruktore.

Upravljanje motornim vozilom

u 2019. godini iz prvog pokušaja položilo je  64,21 %  naših polaznika!

Prometne propise i sigurnosna pravila

iz prvog pokušaja u prošloj godini položilo je 79 % naših polaznika!

Uvijek rado

volontiramo i pomažemo u radu s mladima i djecom na temu prometne kulture i preventive.