Više o “kolačićima”

Ova mrežna stranica koristi tehnologiju kolačića. Podaci pohranjeni preko kolačića, koji se koriste na našim stranicama, ne pokazuju osobne podatke iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Tzv. kolačić je mali zapis koji internetske stranice koje posjećujemo pohranjuju i/ili čitaju iz memorije našeg uređaja (npr. pametnog telefona) kroz naš internetski preglednik (npr. Google Chrome). Kolačići također čine naše interakcije s internetskim stranicama sigurnijima i bržima jer pamte postavke. No, ako želiš, možeš blokirati ili ukloniti kolačiće kroz svoj internetski preglednik.


Brisanje kolačića

Želiš li izbrisati kolačiće pohranjene na tvojim uređajima i konfigurirati internetski preglednik da odbija kolačiće? Možeš to učiniti u postavkama internetskog preglednika. Postavke povezane s kolačićima uobičajeno se nalaze pod izbornikom „Opcije“, „Alati“ ili „Preferencije“ u internetskom pregledniku koji se koristi za pristup internetskim stranicama. Ovisno o postojećim internetskim preglednicima, kolačići se mogu onemogućiti na različite načine. Za više informacija, molimo, posjeti internetske stranice svojeg preglednika. Više o kolačićima: www.allaboutcookies.org

Koje kolačiće mi koristimo?

Koristimo kolačiće koji ti omogućavaju kretanje po internetskoj stranici i korištenje osnovnih funkcija. Kolačići za funkcionalnost koriste se za tvoje prepoznavanje po povratku na našu internetsku stranicu. Ovi kolačići prikupljaju anonimne podatke i ne mogu pratiti tvoje posjete drugim internetskim stranicama. Rok trajanja im ne premašuje tri godine.

Analitički i kolačići za procjenu učinka omogućavaju nam prepoznavanje i prebrojavanje korisnika i drugih podataka te prikupljanje podataka o tome kako se dijelovi naše internetske stranice koriste što nam pomaže unaprijediti njihov rad. Rok trajanja ovih kolačića može biti više od godine dana ili do uklanjanja kolačića u internetskom pregledniku.

Marketinški i kolačići za ciljane skupine koji bilježe posjete našim internetskim stranicama pomažu nam u mjerenju učinkovitosti marketinških kampanji. Koristimo Facebook pixel za analizu. Rok trajanja ovih kolačića može biti više od godine dana ili do uklanjanja kolačića u internetskom pregledniku.