O nama

Zašto izabrati nas?

Najveća želja Autoškole Ivan Đakovo je pomoći našim polaznicima da postanu odgovorni, spretni i samouvjereni sudionici prometa. To se postiže odličnim poznavanjem prometnih pravila kao i vježbom uz stručne i strpljive instruktore.

Naš ključ uspjeha su stručni zaposlenici koji imaju višegodišnje iskustvo i individualan pristup prema svakom kandidatu.

OSNOVNI PODACI

PUČKO OTVORENO UČILIŠTE IVAN, ustanova. Skraćeni naziv: POU IVAN. OIB 29537137431, Bana Josipa Jelačića 35 A, 31400 Đakovo. Upisano u registar Trgovačkog suda u Osijeku pod MBS 030071326. Račun učilišta otvoren je kod Addiko Banka Hrvatska, HR8825000091102044382. Ustanovu neograničeno i samostalno zastupa Hrvoje Crnoja, ravnatelj.

Vaš uspijeh je i naš uspijeh

Upravljanje motornim vozilom iz prvog pokušaja položilo je 64,21% polaznika

PUČKO OTVORENO UČILIŠTE IVAN

Nikad nije kasno promijeniti svoj život nabolje, a ponekad to znači i promijeniti svoje zanimanje. Kako bismo svojim sugrađanima u Đakovu i okolici pomogli u tome, Autoškola Ivan Đakovo, osnovana 1990. godine, doživljava preobrazbu i od 2001. godine postaje dio Pučkog otvorenog učilišta Ivan koje u 2020. godini broji oko 64 programa obrazovanja. Upoznaj ih!
pučko otvoreno učilište Ivan

AUTOŠKOLA IVAN ĐAKOVO

Najveća želja Autoškole Ivan Đakovo pomoći je našim polaznicima da postanu odgovorni, spretni i samouvjereni sudionici prometa. To se postiže odličnim poznavanjem prometnih pravila kao i vježbom uz stručne i strpljive instruktore. Postojimo od 1990. godine i među prvim smo autoškolama koje su počele s radom u Republici Hrvatskoj.
Image
0
NAŠ POČETAK
0
PUO IVAN
0
STRUČNIH SURADNIKA
0
STALNIH ZAPOSLENIKA

Drugi o nama

Sve osvrte možete pogledati na našim društvenim mrežama
Instruktori skoncentrirani isključivo na tvoju vožnju, smireno objašnjavaju pogreške. Za svaku pohvalu!
Svaka preporuka za Autoškolu Ivan Đakovo! Sve pohvale na zanimljivim predavanjima, ljubaznosti i susretljivosti djelatnika. Profesionalno i ozbiljno, ali istovremeno opušteno i zabavno.
Najbolji u gradu! Instruktori vožnje otvoreni i pristupačni kao i predavači.